54922.jpg

Toiminta ja hallinto

02.01.2017 klo 09:41
Täältä löydät yhdistyksen toimintaan ja hallintoon liittyvää tietoa, tietoa jäsenmaksuista ja osallistumismaksujen maksamisesta sekä yhdistyksen jakamista stipendeistä. Kokousten päätöksistä kerrotaan täällä ja löydät linkit esim. jäsenkirjeisiin ja toimintakertomuksiin.
NÄYTÄ LISÄÄ -paikikkeen alta löytyy aiempia sivuja. OTSIKKO toimii linkkinä.

Toiminta

Kotkan Pohjola-Norden ry perustettiin 17.12.1944 Kotkan kaupungintalolla ja yhdistyksen 70-vuotisjuhlaa vietettiin 1.2.2015 Kotkan Laulumiestalolla. 

Pohjola-Nordenin päätehtävä on saada mahdollisimman monta suomalaista kosketukseen pohjoismaisuuden ja pohjoismaalaisten kanssa. Toiminnassa nostetaan esille ajankohtaisia, ihmisiä kiinnostavia pohjoismaisia kysymyksiä. Yhdistys järjestää seminaareja, erilaisia tilaisuuksia ja kokouksia, tukee kouluja sekä välittää yhteyksiä ja tietoja.

Yhdistyksellä on noin 260 jäsentä.

 

Hallinto

Yhdistyksen toimintaa johtaa hallitus, joka kokoontuu 4-6 kertaa vuodessa sekä sääntömääräinen vuosikokous. 

Vuoden 2018 hallituksessa ovat puheenjohtaja Leena Ilkka-Salonen, varapuheenjohtaja Susanne Óksnevard, sihteeri Matti Erävala, rahastonhoitaja Seppo Salonen, Ritva Kallioniemi, Seija Lempiäinen, Riikka Luostarinen ja nettivastaava Antti Paloneva. 

Toiminnantarkastajana jatkaa Inna Piirainen ja varalla Risto Hamari.

 

Yhdistys ja Pohjola-Nordenin keskusliitto

Yhdistyksellä on Pohjola-Nordenin keskusliitossa edustus. Yhdistyksen sihteeri Matti Erävala on Pohjola-Nordenin liittohallituksen varajäsen.

 

Jäsenmaksut

Vuoden 2018 jäsenmaksu perheen ensimmäiseltä jäseneltä on 18 euroa ja muilta 9 euroa. Jäsenmaksut maksetaan liiton tilille erillisen laskun perusteella.
 

Osallistumismaksut

Osallistumismaksut yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin maksetaan tilille FI48 1069 3000 2098 25. Maksun suuruus ja maksuaika on kerrottu tapahtumatietojen yhteydessä. Maksussa käytetään jäsenkohtaista, puheenjohtajalta saatavaa viitenumeroa

 

Stipendit ja tuet

Yhdistys jakaa keväällä 2018 lukioihin kolme ja yläkouluihin kuusi stipendiä sekä Lucia-neidolle stipendin joulukuussa.  

Lucia-vesperin tuotto lähes 800 euroa lahjoitettiin Kotkan seurakunnan diakoniatyön kautta jouluiloksi vähävaraisille perheille.

Tiedottaminen

Tiedottaminen jäsenille perustuu kahteen jäsenkirjeeseen sekä ajantasalla pidettäviin nettisivuihin. Hallituksen jäsenten välinen tiedottaminen hoidetaan sähköpostilla ja suullisesti kokouksissa. 

Yhdistyksen nettisivut on työstänyt ja niitä ylläpitää Antti Paloneva.

 

Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 2018/2

Jäsenkirje 2018/1 ja liite Avenanmaan matka

Jäsenkirje 2017/2

Jäsenkirje 2017/1 ja liite Narvanmatka

 

Toimintakertomukset

Toimintakertomus 2015 

Toimintakertomus 2016 ja liitteet

Toimintakertomus 2017

 

Toimintasuunnitelmat

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2017

 

Tästä linkistä pääset takaisin etusivulle.

Kuva J.Jansson_Norden.org