Vänster spalt

Kotkan Pohjola-Norden

Kotkan Pohjola-Norden järjestää jäsenillemme monipuolista pohjoismaista toimintaa. Vuosittaisia tapahtumia ovat teatteriretket, Pohjoismainen kirjallisuusviikko ja Lucia-vesper sekä muu kulttuuritoiminta yhteistyökumppaneiden kanssa. Laulumiestalon salin vetää täyteen keväinen musiikki- ja runotapahtuma. Perinteeksi on jo muodostunut kesäkuun alun jäsenmatka.

Pohjola-Nordenin ajankohtaista asiaa löydät täältä. 

Jäsenlehdet ja aluelehdet löydät tästä linkistä.

 

Pohjola-Norden i Kotka

Pohjola-Norden i Kotka arrangerar mångsidig nordisk verksamhet för våra medlemmar. Händelser som årligen återkommer är teaterresorna, den nordiska biblioteksveckan och Lucia-vesper samt annan kulturell verksamhet tillsammans med våra samarbetspartner. Salen i Laulumiestalo drar fulla hus då vårens musik- och diktevenemang ordnas. Juniresan har redan blivit en tradition för medlemmarna.

Aktuellt inom Pohjola-Norden finner du här.

 

Höger spalt

 

Puheenjohtaja/ordförande

Susanne Öksnevad

susanne.oksnevad@kymp.net, +358 451 620 055

 

Varapuheenjohtaja/Vice ordförande

Riikka Luostarinen

riikka.luosta@gmail.com, +358 505 706 866

 

Sihteeri/sekreterare

Matti Erävala

matti.eravala@gmail.com, +358 458 834 388

 

Lahjoitus Ukrainan lapsille. (Klikkaa linkkiä)

 

Toiminta ja hallinto

Täältä löydät yhdistyksen toimintaan ja hallintoon liittyvää tietoa, tietoa jäsenmaksuista ja osallistumismaksujen maksamisesta sekä yhdistyksen jakamista stipendeistä. Kokousten päätöksistä kerrotaan täällä ja löydät linkit esim. jäsenkirjeisiin ja toimintakertomuksiin. NÄYTÄ LISÄÄ -paikikkeen alta löytyy aiempia sivuja. OTSIKKO toimii linkkinä.

Ajankohtaista

Pohjola-Nordenin Kotkan-yhdistyksen toiminta pyörähtää käyntiin kesätauon jälkeen mielenkiintoisella Viron-matkalla. Sen jälkeen meille tarjoutuu upea tilaisuus TORSTAINA 22.9.2022 päästä näkemään huikaisevaa teatteria Lappeenrannan kuusi vuotta sitten valmistuneessa uudessa teatterissa: Ylistetty Red Nose Company -teatteriryhmä, joka yhdistää esityksissään näyttelemistä, klovneriaa ja musiikkia, esittää runsaassa kahdessa tunnissa yhteenvedon Aleksis Kiven tuotannosta! Mukana ovat myös Avantin jousikvartetti ja harmonikansoittaja Niko Kumpuvaara. Tuossa viestin lopussa olevat Helsingin Sanomien arvio ja sen kommenttikentästä otettu katsojan kommentti kertovat, että esitys on TODELLA näkemisen arvoinen! Varmasti tulossa on jotain virkistävää, oivaltavaa, taidokasta, uutta ja hauskaa!

Tähän tulee pian syksyn jäsenkirje

Kevään 2022 aikana Kotkan Pohjola-Norden järjestää muutaman perinteisen jäsen-tapahtuman. Meillä on suunnitelmissa loppukeväälle kaksi teatterimatkaa, perinteinen konsertti yhteistyössä Kymi Sinfoniettan kanssa sekä vuosikokous huhtikuussa.