Vänster spalt

Kotkan Pohjola-Norden

Kotkan Pohjola-Norden järjestää jäsenillemme monipuolista pohjoismaista toimintaa. Vuosittaisia tapahtumia ovat teatteriretket, Pohjoismainen kirjallisuusviikko ja Lucia-vesper sekä muu kulttuuritoiminta yhteistyökumppaneiden kanssa. Perinteeksi on jo muodostunut kesäkuun alun jäsenmatka.

Pohjola-Nordenin ajankohtaista asiaa löydät täältä. 

Jäsenlehdet ja aluelehdet löydät tästä linkistä.

 

Pohjola-Norden i Kotka

Pohjola-Norden i Kotka arrangerar mångsidig nordisk verksamhet för våra medlemmar. Händelser som årligen återkommer är teaterresorna, den nordiska biblioteksveckan och Lucia-vesper samt annan kulturell verksamhet tillsammans med våra samarbetspartner. Juniresan har redan blivit en tradition för medlemmarna.

Aktuellt inom Pohjola-Norden finner du här.

 

Höger spalt

 

Puheenjohtaja/ordförande

Susanne Öksnevad

susanne.oksnevad@kymp.net, +358 451 620 055

 

Varapuheenjohtaja/Vice ordförande

Riikka Luostarinen

riikka.luosta@gmail.com, +358 505 706 866

 

Sihteeri/sekreterare

Matti Erävala

matti.eravala@gmail.com, +358 458 834 388

 

 

 

Toiminta ja hallinto

Täältä löydät yhdistyksen toimintaan ja hallintoon liittyvää tietoa, tietoa jäsenmaksuista ja osallistumismaksujen maksamisesta sekä yhdistyksen jakamista stipendeistä. Kokousten päätöksistä kerrotaan täällä ja löydät linkit esim. jäsenkirjeisiin ja toimintakertomuksiin. NÄYTÄ LISÄÄ -paikikkeen alta löytyy aiempia sivuja. OTSIKKO toimii linkkinä.

Jäsenkirje syksy 2023

Syksyn 2023 aikana Kotkan Pohjola-Nordenin jäsenille on tarjolla jälleen runsas kattaus kiinnostavia ja ajankohtaisia tapahtumia. Myös elokuinen kesämatkamme Turkuun ja Paimioon toteutuu. Ilmoittautumis- ja maksuohjeet löytyvät kunkin tapahtuman kohdalta. Huomaa, että kaikissa tapahtumissa on nyt käytössä sama viitenumero 9991, jota pyydämme kaikkia käyttämään maksaessaan.

Ajankohtaista

Loppuvuoden tapahtumat: Pohjoismaisen Kirjallisuusviikon avajaiset maanantaina 13.11. klo 18.00 Kotkan kaupunginkirjaston auditoriossa. Lucia-vesper Kotkan Seurakunta- keskuksessa ke 13.12. klo 19.00. Lepakko-operetti 24.11. (lippuja ei enää saatavilla). Tervetuloa mukaan.