Vänster spalt

Kotkan Pohjola-Norden

Kotkan Pohjola-Norden järjestää jäsenillemme monipuolista pohjoismaista toimintaa. Vuosittaisia tapahtumia ovat teatteriretket, Pohjoismainen kirjallisuusviikko ja Lucia-vesper sekä muu kulttuuritoiminta yhteistyökumppaneiden kanssa. Laulumiestalon salin vetää täyteen keväinen musiikki- ja runotapahtuma. Perinteeksi on jo muodostunut kesäkuun alun jäsenmatka.

Pohjola-Nordenin ajankohtaista asiaa löydät täältä. 

Jäsenlehdet ja aluelehdet löydät tästä linkistä.

 

Pohjola-Norden i Kotka

Pohjola-Norden i Kotka arrangerar mångsidig nordisk verksamhet för våra medlemmar. Händelser som årligen återkommer är teaterresorna, den nordiska biblioteksveckan och Lucia-vesper samt annan kulturell verksamhet tillsammans med våra samarbetspartner. Salen i Laulumiestalo drar fulla hus då vårens musik- och diktevenemang ordnas. Juniresan har redan blivit en tradition för medlemmarna.

Aktuellt inom Pohjola-Norden finner du här.

 

Höger spalt

 

Puheenjohtaja/ordförande

Susanne Öksnevad

susanne.oksnevad@kymp.net, +358 451 620 055

 

Varapuheenjohtaja/Vice ordförande

Riikka Luostarinen

riikka.luosta@gmail.com, +358 505 706 866

 

Sihteeri/sekreterare

Matti Erävala

matti.eravala@gmail.com, +358 458 834 388

 

Lahjoitus Ukrainan lapsille. (Klikkaa linkkiä)

 

Toiminta ja hallinto

Täältä löydät yhdistyksen toimintaan ja hallintoon liittyvää tietoa, tietoa jäsenmaksuista ja osallistumismaksujen maksamisesta sekä yhdistyksen jakamista stipendeistä. Kokousten päätöksistä kerrotaan täällä ja löydät linkit esim. jäsenkirjeisiin ja toimintakertomuksiin. NÄYTÄ LISÄÄ -paikikkeen alta löytyy aiempia sivuja. OTSIKKO toimii linkkinä.

Jäsenkirje 2022, syksy

Syksyn 2022 aikana Kotkan Pohjola-Norden järjestää perinteisiä jäsentapahtumia ja kaksi teatterikäyntiä. Iloksemme voimme todeta, että jäsenmatka Viroon 26-28.8.2022 toteutuu vihdoin! Etelä-Suomen aluelehti on ilmestynyt! Sen voi saada tilaisuuksissamme ja se löytyy myös nettiosoitteesta www.issuu.com/pohjolanorden. Huomaa, että ilmoittautumis- ja maksuohje tapahtumiin on jäsenkirjeen lopussa kohdassa Ohjeistusta. Netissä on linkit lisäinformaatioon.

Ajankohtaista

HUOM!!! 13.12. LUCIA-VESPER Lucia-vesper Langinkosken kirkossa ti 13.12.2022 klo 19.00 Perinteinen Lucia-vesper järjestetään tänä vuonna Langinkosken kirkossa, koska Kotkan kirkko on remontissa. Seurakunnan järjestämä glögi- ja pullatarjoilu Toivonsalissa kello 18.00 lähtien ennen Lucia-vesperiä. Vapaaehtoinen maksu. Tulot hyväntekeväisyyteen.