Vänster spalt

Kotkan Pohjola-Norden

Kotkan Pohjola-Norden järjestää jäsenillemme monipuolista pohjoismaista toimintaa. Vuosittaisia tapahtumia ovat teatteriretket, Pohjoismainen kirjallisuusviikko ja Lucia-vesper sekä muu kulttuuritoiminta yhteistyökumppaneiden kanssa. Perinteeksi on jo muodostunut kesäkuun alun jäsenmatka.

Pohjola-Nordenin ajankohtaista asiaa löydät täältä. 

Jäsenlehdet ja aluelehdet löydät tästä linkistä.

 

Pohjola-Norden i Kotka

Pohjola-Norden i Kotka arrangerar mångsidig nordisk verksamhet för våra medlemmar. Händelser som årligen återkommer är teaterresorna, den nordiska biblioteksveckan och Lucia-vesper samt annan kulturell verksamhet tillsammans med våra samarbetspartner. Juniresan har redan blivit en tradition för medlemmarna.

Aktuellt inom Pohjola-Norden finner du här.

 

Höger spalt

 

Puheenjohtaja/ordförande

Susanne Öksnevad

susanne.oksnevad@kymp.net, +358 451 620 055

 

Varapuheenjohtaja/Vice ordförande

Riikka Luostarinen

riikka.luosta@gmail.com, +358 505 706 866

 

Sihteeri/sekreterare

Matti Erävala

matti.eravala@gmail.com, +358 458 834 388

 

 

 

Toiminta ja hallinto

Täältä löydät yhdistyksen toimintaan ja hallintoon liittyvää tietoa, tietoa jäsenmaksuista ja osallistumismaksujen maksamisesta sekä yhdistyksen jakamista stipendeistä. Kokousten päätöksistä kerrotaan täällä ja löydät linkit esim. jäsenkirjeisiin ja toimintakertomuksiin. NÄYTÄ LISÄÄ -paikikkeen alta löytyy aiempia sivuja. OTSIKKO toimii linkkinä.

JÄSENKIRJE talvi-kevät 2024

Talven ja kevään 2024 aikana Kotkan Pohjola-Nordenin jäsenille on tarjolla jälleen runsas kattaus kiin-nostavia tapahtumia, mm. teatterimatkat Hämeenlinnan teatteriin ja Svenskaniin sekä jo perinteeksi muodostunut jäsenmatka kesäkuun puolivälissä – tällä kertaa Tallinnaan. Yhdistyksemme täyttää vuoden aikana 80 vuotta ja juhlimme tätä kahdesti: juhlaseminaarina syyskuussa ja Pohjolan pitoina 22.3.2025.

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen on meneillään Ronja Ryövärintyttäreen 18.3 mennessä! Näytös on 20.4.2024. Ilmoittautuminen on meneillään myös kesämatkaan 31.3 asti. Kesämatka on 15-16.6.2024. Jäsenkirjeet on lähetetty 16.1. Rottien pyhimys Hämeenlinnan teatterissa 9.3. Ilmoittaudu 8.2. mennessä.