Ajankohtaista

Toiminta ja hallinto

Täältä löydät yhdistyksen toimintaan ja hallintoon liittyvää tietoa, tietoa jäsenmaksuista ja osallistumismaksujen maksamisesta sekä yhdistyksen jakamista stipendeistä. Kokousten päätöksistä kerrotaan täällä ja löydät linkit esim. jäsenkirjeisiin ja toimintakertomuksiin. NÄYTÄ LISÄÄ -paikikkeen alta löytyy aiempia sivuja. OTSIKKO toimii linkkinä.

Jäsenkirje syksy 2024

Vuosi 2024 on yhdistyksemme juhlavuosi. 80 vuotta tulee täyteen! Tätä juhlistamme järjestämällä juhlaseminaarin syyskuussa yhteistyössä Kotkan kaupungin ja Liiton kanssa. Lisäksi meillä on juhlavuoden kunniaksi todellinen tapahtumien superviikko marraskuussa. Juhlinta jatkuu vielä 2025 vuoden puolella, jolloin yhdistyksemme on isäntänä Etelä-Suomen alueen Pohjolan pidoissa maaliskuussa. – Toki syksyn 2024 ohjelmassa ovat myös Kotkan Pohjola-Nordenin perinteiset syystapahtumat.

Syys- ja seminaarimatka Kotkaan 6.-8.9.2024

Pohjola-Nordenin 100-vuotisjuhlaseminaarin yhteydessä järjestetään Etelä-Suomen alueen syysretki Kotkaan. Tässä on kuvattu meille tulevien vieraiden (muiden yhdistysten jäsenten) ohjelma syysretken aikana. Tämä tulee omille jäsenille jäsenkirjeeseen kesäkuun alussa.

Jäsenkirje syksy 2023

Syksyn 2023 aikana Kotkan Pohjola-Nordenin jäsenille on tarjolla jälleen runsas kattaus kiinnostavia ja ajankohtaisia tapahtumia. Myös elokuinen kesämatkamme Turkuun ja Paimioon toteutuu. Ilmoittautumis- ja maksuohjeet löytyvät kunkin tapahtuman kohdalta. Huomaa, että kaikissa tapahtumissa on nyt käytössä sama viitenumero 9991, jota pyydämme kaikkia käyttämään maksaessaan.

Ajankohtaista

Rottien pyhimys Hämeenlinnan teatterissa 9.3. Ilmoittaudu pian! Jäsenkirje valmistuu 15.1. paikkeilla.

Jäsenkirje 2023, kevät

Kevään 2023 aikana Kotkan Pohjola-Norden järjestää perinteisiä jäsentapahtumia ja kaksi teatterikäyntiä. Jäsenmatka tehdään Suomen Turkuun 23.-25.8.

Tähän tulee pian syksyn jäsenkirje

Kevään 2022 aikana Kotkan Pohjola-Norden järjestää muutaman perinteisen jäsen-tapahtuman. Meillä on suunnitelmissa loppukeväälle kaksi teatterimatkaa, perinteinen konsertti yhteistyössä Kymi Sinfoniettan kanssa sekä vuosikokous huhtikuussa.

Ajankohtaista

Kotkan Ruusuun saadaan riittävä määrä tulijoita. Tätä me olemme jo odottaneet. Lisäksi täällä on kevätkokouskuulumiset ja Liiton uusi pääsihteeri. Palstan kuvituskuva on Pelastakaa Lapset ry:n Auta lapsia Ukrainan kriisissä sivulta.