Ajankohtaista

Toiminta ja hallinto

Täältä löydät yhdistyksen toimintaan ja hallintoon liittyvää tietoa, tietoa jäsenmaksuista ja osallistumismaksujen maksamisesta sekä yhdistyksen jakamista stipendeistä. Kokousten päätöksistä kerrotaan täällä ja löydät linkit esim. jäsenkirjeisiin ja toimintakertomuksiin. NÄYTÄ LISÄÄ -paikikkeen alta löytyy aiempia sivuja. OTSIKKO toimii linkkinä.

JÄSENKIRJE talvi-kevät 2024

Talven ja kevään 2024 aikana Kotkan Pohjola-Nordenin jäsenille on tarjolla jälleen runsas kattaus kiin-nostavia tapahtumia, mm. teatterimatkat Hämeenlinnan teatteriin ja Svenskaniin sekä jo perinteeksi muodostunut jäsenmatka kesäkuun puolivälissä – tällä kertaa Tallinnaan. Yhdistyksemme täyttää vuoden aikana 80 vuotta ja juhlimme tätä kahdesti: juhlaseminaarina syyskuussa ja Pohjolan pitoina 22.3.2025.

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen on meneillään Ronja Ryövärintyttäreen 18.3 mennessä! Näytös on 20.4.2024. Ilmoittautuminen on meneillään myös kesämatkaan 31.3 asti. Kesämatka on 15-16.6.2024. Jäsenkirjeet on lähetetty 16.1. Rottien pyhimys Hämeenlinnan teatterissa 9.3. Ilmoittaudu 8.2. mennessä.

Jäsenkirje syksy 2023

Syksyn 2023 aikana Kotkan Pohjola-Nordenin jäsenille on tarjolla jälleen runsas kattaus kiinnostavia ja ajankohtaisia tapahtumia. Myös elokuinen kesämatkamme Turkuun ja Paimioon toteutuu. Ilmoittautumis- ja maksuohjeet löytyvät kunkin tapahtuman kohdalta. Huomaa, että kaikissa tapahtumissa on nyt käytössä sama viitenumero 9991, jota pyydämme kaikkia käyttämään maksaessaan.

Ajankohtaista

Rottien pyhimys Hämeenlinnan teatterissa 9.3. Ilmoittaudu pian! Jäsenkirje valmistuu 15.1. paikkeilla.

Jäsenkirje 2023, kevät

Kevään 2023 aikana Kotkan Pohjola-Norden järjestää perinteisiä jäsentapahtumia ja kaksi teatterikäyntiä. Jäsenmatka tehdään Suomen Turkuun 23.-25.8.

Tähän tulee pian syksyn jäsenkirje

Kevään 2022 aikana Kotkan Pohjola-Norden järjestää muutaman perinteisen jäsen-tapahtuman. Meillä on suunnitelmissa loppukeväälle kaksi teatterimatkaa, perinteinen konsertti yhteistyössä Kymi Sinfoniettan kanssa sekä vuosikokous huhtikuussa.

Ajankohtaista

Kotkan Ruusuun saadaan riittävä määrä tulijoita. Tätä me olemme jo odottaneet. Lisäksi täällä on kevätkokouskuulumiset ja Liiton uusi pääsihteeri. Palstan kuvituskuva on Pelastakaa Lapset ry:n Auta lapsia Ukrainan kriisissä sivulta.