Ajankohtaista

Toiminta ja hallinto

Täältä löydät yhdistyksen toimintaan ja hallintoon liittyvää tietoa, tietoa jäsenmaksuista ja osallistumismaksujen maksamisesta sekä yhdistyksen jakamista stipendeistä. Kokousten päätöksistä kerrotaan täällä ja löydät linkit esim. jäsenkirjeisiin ja toimintakertomuksiin. NÄYTÄ LISÄÄ -paikikkeen alta löytyy aiempia sivuja. OTSIKKO toimii linkkinä.

Jäsenkirje 2021, alkuvuosi

Talven ja kevään 2021 aikana ei järjestetä koronan takia jäsentapahtumia maaliskuussa videokokouksena järjestettävä vuosikokousta lukuun ottamatta. Elokuussa ohjelmassa on puistovaellus Katariinan meripuistossa. Syksyn perinteiseksi ohjelmaksi hallitus kaavailee pohjoismaista kirjallisuusviikkoa kirjailijavierailuineen sekä Lucia-Vesperiä ja mahdollisesti yhtä teatterimatkaa. Pohjola-Nordenin Etelä-Suomen alue järjestää meillekin avoimia tapahtumia. Suunnitelmien edellytyksenä on, että tauti on pystytty riittävästi selättämään syksyyn mennessä.

Ajankohtaista

Leena ja Seppo yhdistyksen kunniajäseniksi ja Petra Cranston ja Juha Attenberg Kotkan Pohjola-Nordenin hallitukseen. Liittto tuottaa viikolle 12 mittavan paketin Pohjola-aiheista ohjelmaa. Linkki löytyy täältä. Täällä myös linkki Liiton tiedotteeseen.

Pohjolan Pidot ravintola Kairossa la 14.3. klo 14-18

Tilaisuus on peruttu. Valtioneuvoston suositukset ja Kotkan kaupungin linjaukset ovat niin vahvasti kaikkien tilaisuuksien perumisen puolesta, että Kotkan PN-hallitus päätti kantaa vastuunsa koronaviruksen leviämisen estämisessä tällä tavalla.

Rikinkeltainen taivas Kansallisteatterissa la 29.2. klo 13.00

Matkan hinta jäsenmaksun maksaneille 55 euroa (muille 73 euroa). Sitovat ilmoittautumiset puheenjohtajalle ja maksu 29.1. mennessä yhdistyksen tilille (muista viitenumero). Bussi: Karhulan la-asema klo 10.00, Kotkan la-asema klo 10.15, Squash-hallin pysäkki klo 10.30, Sutelan pikavuoropysäkki klo 10.35.

KYMI SINFONIETTAN SINFONIAKONSERTTI Ke 29.1. klo 19 Kotkan konserttitalolla

Tähtivierailija, huippuviulisti Viviane Hagner Beethovenin rakastetun Viulukonserton solistina. Säveltäjä Jörg Widmanin pirteä aloitus johdattaa Beethovenin valoisaan ja hilpeään 8. sinfoniaan. Jäsenet saavat 3 euron alennuksen lipun hinnasta.

Kauppamatkustajan kuolema, näytös on peruttu taas

Tämä perutun näytöksen tilalle. Mahdollisten peruutusten tilalle voi jättää ilmoittautumisia puheenjohtajalle. Matkan hinta on jäsenmaksun maksaneille 50 euroa (muille 70 euroa). Bussiaikataulu: Bussiaikataulu: klo 10.00 Karhulan linja-autoasema, klo10.15 Kotkan linja-autoasema,klo 10.30 Squash-hallin pysäkki, Sutelan pikavuoropysäkki klo10.35.

Syksyn 2019 tapahtumat

Syksyn 2019 aikana järjestämme kaksi teatterimatkaa, pohjoismaisen kirjallisuusviikon ja luennon Ilmastonmuutoksen vaikutus Pohjolassa sekä perinteisen Lucia-vesperin. Lisäksi Kymi sinfonietta tarjoaa jäsenillemme mahdollisuuden konserttiin alennettuun hintaan.

Lucia-vesper Kotkan kirkossa pe13.12. klo 19

Lucia-vesper järjestetään yhdessä seurakunnan kanssa Kotkan kirkossa. Ohjelmalehtisten hinta on 5 euroa, ja niistä saatava tuotto lahjoitetaan kotkalaisten lapsiperheiden joulun tukemiseen.