Ajankohtaista

Toiminta ja hallinto

Täältä löydät yhdistyksen toimintaan ja hallintoon liittyvää tietoa, tietoa jäsenmaksuista ja osallistumismaksujen maksamisesta sekä yhdistyksen jakamista stipendeistä. Kokousten päätöksistä kerrotaan täällä ja löydät linkit esim. jäsenkirjeisiin ja toimintakertomuksiin. NÄYTÄ LISÄÄ -paikikkeen alta löytyy aiempia sivuja. OTSIKKO toimii linkkinä.

Jäsenkirje syksy 2023

Syksyn 2023 aikana Kotkan Pohjola-Nordenin jäsenille on tarjolla jälleen runsas kattaus kiinnostavia ja ajankohtaisia tapahtumia. Myös elokuinen kesämatkamme Turkuun ja Paimioon toteutuu. Ilmoittautumis- ja maksuohjeet löytyvät kunkin tapahtuman kohdalta. Huomaa, että kaikissa tapahtumissa on nyt käytössä sama viitenumero 9991, jota pyydämme kaikkia käyttämään maksaessaan.

Ajankohtaista

Loppuvuoden tapahtumat: Pohjoismaisen Kirjallisuusviikon avajaiset maanantaina 13.11. klo 18.00 Kotkan kaupunginkirjaston auditoriossa. Lucia-vesper Kotkan Seurakunta- keskuksessa ke 13.12. klo 19.00. Lepakko-operetti 24.11. (lippuja ei enää saatavilla). Tervetuloa mukaan.

Jäsenkirje 2023, kevät

Kevään 2023 aikana Kotkan Pohjola-Norden järjestää perinteisiä jäsentapahtumia ja kaksi teatterikäyntiä. Jäsenmatka tehdään Suomen Turkuun 23.-25.8.

Tähän tulee pian syksyn jäsenkirje

Kevään 2022 aikana Kotkan Pohjola-Norden järjestää muutaman perinteisen jäsen-tapahtuman. Meillä on suunnitelmissa loppukeväälle kaksi teatterimatkaa, perinteinen konsertti yhteistyössä Kymi Sinfoniettan kanssa sekä vuosikokous huhtikuussa.

Ajankohtaista

Kotkan Ruusuun saadaan riittävä määrä tulijoita. Tätä me olemme jo odottaneet. Lisäksi täällä on kevätkokouskuulumiset ja Liiton uusi pääsihteeri. Palstan kuvituskuva on Pelastakaa Lapset ry:n Auta lapsia Ukrainan kriisissä sivulta.

Leena Ilkka-Salonen menehtyi 10.2.2022

Pitkäaikainen puheenjohtajamme Leena Ilkka-Salonen menehtyi 10.2.2022. Me kaikki Kotkan Pohjola-Nordenissa pysähdymme muistamaan meille rakasta ystävää, aikaansaavaa puheenjohtajaa, niin monessa mukana ollutta Leenaa. Otamme osaa Leenan omaisten suruun.

Jäsenkirje, syksy 2021

Syksyn 2021 aikana Kotkan Pohjola-Norden yrittää palata normaalimpaan toimintaan ja järjestää muutaman perinteisen jäsentapahtuman. Elokuussa ohjelmassa on puistovaellus Katariinan meripuistossa. Syksyn perinteiseksi ohjelmaksi hallitus kaavailee pohjoismaista kirjallisuusviikkoa kirjailijavierailuineen sekä Lucia-Vesperiä ja yhtä teatterimatkaa. Pohjola-Nordenin Etelä-Suomen alue järjestää meillekin avoimia tapahtumia. Nyt vain toivomaan, että tauti pysyy riittävästi hallinnassa. Rokotuksethan meillä jo on.

Ajankohtaista

Lucia-Vesper Kotkan kirkossa 13.12 klo 19. Kirjallisuusviikon avajaiset ma 15.11. klo 18 ja perjantaina 12.11. elokuviin. Skillaa istuttamaan, katso kutsu. Oslon matka ja syysristeilu siirtyvät. Loviisanmatka joudutaan peruuttamaan koronan takia.

Pohjolan Pidot ravintola Kairossa la 14.3. klo 14-18

Tilaisuus on peruttu. Valtioneuvoston suositukset ja Kotkan kaupungin linjaukset ovat niin vahvasti kaikkien tilaisuuksien perumisen puolesta, että Kotkan PN-hallitus päätti kantaa vastuunsa koronaviruksen leviämisen estämisessä tällä tavalla.