Ajankohtaista

14.04.2022 klo 09:44
Kotkan Ruusuun saadaan riittävä määrä tulijoita. Tätä me olemme jo odottaneet.
Lisäksi täällä on kevätkokouskuulumiset ja Liiton uusi pääsihteeri.
Palstan kuvituskuva on Pelastakaa Lapset ry:n Auta lapsia Ukrainan kriisissä sivulta.

Kotkan Ruusu Kotkan teatterissa 14.5. klo 13 

Mukaan voi ilmoittautua vielä pääsiäisenäkin. Ennen esitystä meillä on etkot naapurinäyttämöllä klo 12 alkaen. Tarja Rantaruikka kertoo meille näytelmästä ja nautimme pikkusuolaisen ja kuohuvaa. Katso lisää jäsenkirjeestä.

Kotkan Ruusu - Kotkan Kaupunginteatteri (kotkanteatteri.fi)

Kevätkokous 

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 12.4. Kotkan pääkirjastolla ja kokouksessa käsiteltiin tavanomaiset/sääntömääräiset asiat.

Toimintasuunnitelmaan hyväksyttiin syksylle jäsenmatka Viroon, Pohjoismainen kirjallisuusviikko ja kirjailijavierailu sen yhteydessä, kaksi teatterimatkaa ja osallistuminen elokuvaviikolle ja tietysti Lucia-Vesper 13. joulukuuta. Yhteistyö Kymi Sinfoniettan kanssa jatkuu.

Jäsenmaksuksi vahvistettiin 22 euroa (12 euroa perhejäseneltä). 

Uuden hallituksen järjestäytymiskokous

Kevätkokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi edelleen Susanne Öksnevadin. Uusi hallitus valitsi keskuudestaan varapuheenjohtajaksi Riikka Luostarisen ja sihteeriksi Matti Erävalan. Antti Paloneva jatkaa rahastonhoitajana ja jäsenrekisterivastaavana.  Teatteri- ja musiikkitapahtumista vastaavat Matti Jylhä-Vuorio ja Riikka Luostarinen,  jäsenmatkoista ja sähköisten alustojen koonnista Petra Cranston. Paula Parjo toimii yhteyshenkilönä kouluihin päin ja vastaa Lucia-Vesperin toteutuksesta.

Tove Ekman Pohjola-Nordenin uusi pääsihteeri

Pohjola-Nordens styrelse har valt Tove Ekman till ny generalsekreterare för förbundet. Hon tillträder tjänsten den 28 mars.

Kotkan Pohjola-Norden lahjoitti Ukrainan lapsille

Kotkan Pohjola-Norden lahjoitti Pelastakaa Lapset ry:lle Ukrainan lasten avustamiseen kaksi euroa jokaista yhdistyksen jäsentä kohti, yhteensä 400 euroa.

Samalla yhdistyksen hallitus haastaa kaikki yhdistykset lahjoittamaan tuon kaksi euroa per jäsen Ukrainan lasten hyväksi.

Leena Ilkka-Salonen menehtyi 10.2.2022

Pitkäaikainen puheenjohtajamme Leena Ilkka-Salonen menehtyi 10.2.2022. Me kaikki Kotkan Pohjola-Nordenissa pysähdyimme muistamaan meille rakasta ystävää, aikaansaavaa puheenjohtajaa, niin monessa mukana ollutta Leenaa. Otamme osaa Leenan omaisten suruun.