Vuosikokous ja tuleva syksy

21.05.2020 klo 10:56
Kotkan Pohjola-Nordenin halitus uudistui vuosikokouksessa 15.6., Susanne Öksnevard aloittaa puheenjohtajana. Seppo Saloselle luovutettiin digitaalisesti Keskuskauppakamarin ansiomerkki.
Lisäksi täättä on muutama sana syksyn jäsenkirjeestä,

Seppo Saloselle ansiomerkki

Keskuskauppakamari on myöntänyt Seppo Saloselle 16.6.2020 kultaisen elämäntyöansiomerkin elinkeinoelämän hyväksi tehdystä työstä. Hallitus luovutti ansiomerkin digitaalisesti kokouksessaan siten, että ansiomerkin ja kunniakirjan kuva julkistettiin kokouksesa. Varsinainen luovutus hoidetaan elokuun alun kokouksessa.

Hallitus perusteli Sepon ansiomerkkiä mm. 40 vuotta kestäneellä yhdistyksen talouden hoitamisella sekä aktiivisella osallistumisella yhdistyksen toiminnan kehittämiseen, viime vuosina erityisesti tatterimatkojen ja kesäretkien suunnittelulla.

Hallitukseen uusi jäsen

Paula Parjo tuli yhdistyksen hallitukseen mm. vastaamaan Lucia-Vesperin järjestelyistä. Susanne Öksnevard aloittaa puheenjohtajana ja Riikka Luostarinen varapuheenjohtajana sekä Antti Paloneva taloudenhoitajana. Leena Ilkka-Salonen ja Seppo Salonen jatkavat edelleen hallituksessa ja vastaavat yhdistykse jäsenilleen tarjoamista teatterimatkoista ja kesän jäsenmatkoista. Ritva Kallioniemi halusi jo jäädä pois hallituksesta. Suurkiitokset Leenalle, Sepolle ja Ritvalle monikymmenvuotisesta työstä Kotkan Pohjola-Nordenin hyväksi.

Tulevan syksyn ohjelma

Hallitus pohti järjestäytymiskokouksessaan pitkään tulevan syksyn jäsenille tarjottavaa ohjelmaa. Hankalaa on, koska emme tiedä, mikä on tautitilanne syksyllä. Teemme syksyn ohjelman elokuussa niin, että jäsenkirje lähtisi tavanomaiseen tapaan elokuun puolivälissä tai syyskuun alussa. 

Kerromme joka tapauksessa täällä nettisivuilla elokuun puolivälissä jäsenkirjeen valmistumisesta.

Syksyn teatterimatkat

Lokakuulle kaavailtu teatterimatka Svenska Taetterniin (Maija Poppanen) siirtyy tammikuulle 9.1. Kerromme tästä lisää jäsenkirjeessä.

Vuosikokous 2020

Koronatilanteen takia ei ole mahdollista järjestää tavanomaista vuosikokousta. Tästä syystä hallitus päätti, että vuosikokous pidetään sähköpostikokouksena 15.6.2020.

Kokouksen kulku on seuraavanlainen

 • Kokouskutsu ja -esityslista on Kaupunkilehti Ankkurissa 27.5.2020 sekä täällä yhdistyksen nettisivuilla. Alla on linkit esityslistaan ja liiteaineistoon.
 • Kokoukseen ilmoittaudutaan 5.6. mennessä yhdistyksen varapuheenjohtajalle sähköpostilla susanne.oksnevad@kymp.net tai susanneoksnevad2@gmail.com
 • Kokousmateriaali toimitetaan ilmoittautuneille 10.6. mennessä tai se on saatavissa alla olevista linkeistä.
 • Kokoukseen osallistuneeksi kirjataan ne ilmoittautuneet jäsenet, jotka ovat vastanneet esityslistaa koskien 15.6. klo 17.30 mennessä.
 • 15.6.2020 klo 17.30 mennessä kokoukseen osallistuja kertoo sähköpostilla varapuheenjohtajalle (susanne.oksnevad@kymp.net tai susanneoksnevad2@gmail.com)  ja pöytäkirjan tarkastajille (mattijylhavuorio@gmail.com ja kallioniemi.ritva@gmail.com), hyväksyykö hän esityslistan esitykset. Vastausvaihtoehdot ovat
  • HYVÄKSYN KAIKKI ESITYKSET tai

  • pykälän numero ja HYVÄKSYN tai EN HYVÄKSY
 • Päätös syntyy eri pykälien osalta yksimielisesti tai enemmistöpäätöksenä: lasketaan pykälän Hyväksyn ja En hyväksy -äänet. Koko esityslista voi myös tulla hyväksytyksi Hyväksyn kaikki esitykset -hyväsynnöillä. (Lisäys ap, 29.5. Klo 8.25)
 • Pöytäkirja allekirjoitetaan ja tarkastetaan tavanomaiseen tapaan.

Linkit kokousmateriaaliin

Kokouksen esityslista

Liite 1 §6 Toimintakertomus 2019

Liite 2 §7 Tuloslaskelma ja tase

Liite 3 §7 Toiminnantarkastuskertomus

Liite 4 §9 Toimintasuunnitelma 2020

Liite 5 §11 Talousarvio 2020

 

Syksyn tapahtumat

Hallitus on kaavaillut, että tulevan syksyn aikana olisi kaksi teatterimatkaa, kirjallisuusviikko ja Lucia-Vesper. Koronatilanteen vuoksi näiden toteutuminen on vielä epävarmaa. Vuosikokouksessa valittava hallitus pohtii tulevaa syksyä kesäkuussa ja elokuun alussa.

SYKSYN OHJELMASTA KERROTAAN LISÄÄ NÄILLÄ SIVUILLA.

 

Sähköpostiosoitteesi

Jäsentekisterissämme on noin 60 jäsenen sähköpostiosoite. Kerrotko sähköpostiosoitteesi jäsenrekisteriin, jos käytät sähköpostia etkä ole vielä antanut s-postiosoitettasi rekisteriimme. Kerrotko samalla, saako sinun jäsenkirjeesi ja jäsenmaksulaskusi lähettää sähköpostilla.

Sähköposti helpottaisi kovasti jäsenkirjeiden toimittamista ja se olisi myös halpaa. Nyt jäsenkirjeiden postitukseen kuluu noin 800 euroa vuodessa, mikä on yhdistyksen suurin yksittäinen kustannuserä.

Tiedot voit kertoa mieluiten osoitteeseen kotka.pohjola.norden@gmail.com tai antti.paloneva@gmail.com.

 

HYVÄÄ KESÄÄ

Yhdistyksen hallitus toivottaa jäsenillemme ja kaikille meistä kiinnostuneille hyvää kesää, auringonpaistetta ja paljon mustikoita.