Rikinkeltainen taivas Kansallisteatterissa la 29.2. klo 13.00

23.01.2020 klo 20:22
Matkan hinta jäsenmaksun maksaneille 55 euroa (muille 73 euroa).
Sitovat ilmoittautumiset puheenjohtajalle ja maksu 29.1. mennessä yhdistyksen tilille (muista viitenumero).
Bussi: Karhulan la-asema klo 10.00, Kotkan la-asema klo 10.15, Squash-hallin pysäkki klo 10.30, Sutelan pikavuoropysäkki klo 10.35.

Juhana von Baghin ohjaama ja Michael Baranin dramatisoima Rikinkeltainen taivas tuo Kjell Westön samannimisen romaanin (Otava, 2017) Pienelle näyttämölle visionäärisenä ja aistivoimaisena näyttämöteoksena. Mikä on totta, mikä petosta? Onko vapautta, jota on joskus uskonut elävänsä, koskaan ollutkaan? Mihin katoaa kaikki se rakkaus, joka elämämme parhaina hetkinä ympäröi meidät?

Intiimi ja musiikillinen matka johtaa lapsuuden unenkaltaisesta kesäparatiisista 1960-luvulta sirpaleiseen nykymaailmaan, läpi toivon ja pettymysten täyttämien vuosikymmenten. Melankolian ja kauneuden läpäisemässä esityksessä sukupolvet, sukupuolet ja sosiaaliluokat törmäävät toisiinsa muistojen ja tosiasioiden kaleidoskoopissa.

Ohjaus ja suunnittelut

Ohjaus Juhana von Bagh, Dramatisointi Michael Baran, Suomennos Laura Beck, Koreografia Jyrki Karttunen, Lavastus Kati Lukka, Pukusuunnittelu, Tarja Simone, Valosuunnittelu Ville Toikka, Äänisuunnittelu Tatu Nenonen, Videosuunnittelu Pyry Hyttinen, Naamioinnin suunnittelu Jari Kettunen, Ohjaajan assistentti Alise Polačenko

Rooleissa

Pirjo Lonka, Pyry Nikkilä, Annika Poijärvi, Johannes Purovaara, Timo Tuominen ja Juha Varis

Lähde: 'https://kansallisteatteri.fi/esitys/rikinkeltainen-taivas/